• Nieuws

  • Nieuws

Nieuws

BTW teruggaaf batterij

Nieuw: BTW teruggaaf voor thuisbatterijen

Nieuw: BTW teruggaaf op de aankoop en installatie van thuisbatterijen. Dit verkort de terugverdientijd van thuisbatterijen aanzienlijk.

Energieinvesteringaftrek EIA 2024 Energieopslag Batterijen

EIA Subsidie 2024 op zakelijke energieopslag / batterijen

De energie-investeringsaftrek (EIA) mogelijkheden voor 2024 zijn gepubliceerd door de RVO. Hierin is zakelijke subsidie op accu’s voor energieopslag opnieuw in de regeling opgenomen. Voor zakelijke klanten is dit enorm interessant!

Partner Techport Regio IJmond

Wij zijn partner geworden van Techport. Samen met grootbedrijven, startups en regionaal mkb in de maakindustrie werken we aan innovatie in slimme energie.

Technische ruimteEnergyKoNneX

Open Dag Duurzaam Showhuis op 27 oktober

Op 27 oktober 2023 houden we een open dag in ons duurzame showhuis. Schrijf je nu in!

Provinciale subsidie energieopslag voor ontlasten stroomnet in NH

Noord-Holland trekt 1,5 miljoen euro uit voor energieopslag met batterijen om het volle elektriciteitsnet te ontlasten. Regeling gaat open op 23 mei!

Verduurzaming verlichting olieplatforms

We zijn uitgenodigd voor de selectiedagen van NH-GO accelelator. Dit versnellingsprogramma onder leiding in opdracht van de Provincie Noord-Holland is speciaal voor ondernemers zoals wij om ons te helpen om onze duurzame innovaties naar de markt te brengen.

Duurzaamheidsevenement Heiloo

EnergyKoNneX zal aanwezig zijn op het duurzaamheidsevenement Heiloo op 15 april 2023 in ‘t Loo met meer informatie over energieopslag en energiemanagement.

Deelnemer innovatieprogramma provincie GO-NH!

We zijn geselecteerd voor het GO-NH! innovatieprogramma. Dit versnellingsprogramma onder leiding in opdracht van de Provincie Noord-Holland is speciaal voor ondernemers zoals wij om ons te helpen om onze duurzame innovaties naar de markt te brengen.

Dealer Victron Energy

Wij zijn een officiële dealer geworden van Victron Energy. Victron Energy is een Nederlandse fabrikant van zonnecomponenten, waaronder laadregelaars, omvormers, laders, batterijen en controlesystemen

Deelnemer innovatieprogramma Provincie Noord-Holland NH-GO

We zijn uitgenodigd voor de selectiedagen van NH-GO accelelator. Dit versnellingsprogramma onder leiding in opdracht van de Provincie Noord-Holland is speciaal voor ondernemers zoals wij om ons te helpen om onze duurzame innovaties naar de markt te brengen.

Deelnemer Energy Storage NL

De energie-investeringsaftrek (EIA) mogelijkheden voor 2023 zijn gepubliceerd door de RVO. Hierin is zakelijke subsidie op accu’s voor energieopslag opnieuw in de regeling opgenomen. Voor zakelijke klanten is dit enorm interessant!

beeld_energieinvesteringsaftrek

Subsidie op zakelijke energieopslag

De energie-investeringsaftrek (EIA) mogelijkheden voor 2023 zijn gepubliceerd door de RVO. Hierin is zakelijke subsidie op accu’s voor energieopslag opnieuw in de regeling opgenomen. Voor zakelijke klanten is dit enorm interessant!

Foto_uitkijkpostEnergyKoNneX

Ondernemend Heiloo: ondernemer belicht

Artikel over Energy KoNnex op de website van Ondernemend Heiloo. Over wat en wie EnergyKoNneX is en wat we kunnen betekenen voor ondernemers in Heiloo.

Werkbezoek college HeilooEnergyKoNneX

Werkbezoek college gemeente Heiloo

Het college van de gemeente Heiloo op werkbezoek bij EnergyKoNneX en Ammeraal Beltech met als aandachtspunten verduurzaming, energiemanagement en energieopslag.

Foto_uitkijkpostEnergyKoNneX

Publicatie regionaal weekblad “De Uitkijkpost”

Publicatie in de rubriek Groen van het Noordhollands dagblad op 30 juni 2020. Achtergrond over het leven en passie van oprichter Duncan Smith.

EnergyKoNneX B.V.  is nu een erkend leerbedrijf

EnergyKoNneX B.V.  is nu een erkend leerbedrijf vanuit Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dat betekent dat wij  mbo-studenten gaan opleiden in de beroepspraktijk voor één of meerdere opleidingen.

voorstellen netbeheerdersenergykonnex

Netbeheerders voor afschaffing salderingsregeling en subsidie op thuisbatterij

Netbeheerders voor afschaffing salderingsregeling en subsidie op thuisbatterij. Lees hier meer over de 7 voorstellen aan de minister.

Subsidie op zakelijke energieopslag

De energie-investeringsaftrek (EIA) mogelijkheden voor 2022 zijn gepubliceerd door de RVO. Hierin is zakelijke subsidie op accu’s voor energieopslag nieuw in de regeling opgenomen. Voor zakelijke klanten is dit enorm interessant!

installateur zonnepanelen

Liander: stimuleer subsidie op accu opslag

Stop sneller met het stimuleren van de aanschaf van zonnepanelen. Die oproep doet netbeheerder Liander. Liander ziet een alternatieve subsidie als oplossing, subsidies op de thuisbatterij.

duurzame huizen route 2019

Duurzame huizenroute 2021

In het kader van de duurzame open huizenroute stellen we ons showhuis open om je te inspireren op de mogelijkheden. Zowel zakelijk als particulier.

energie opslag thuisEnergyKonnex

Energieopslag voor thuis

We hebben mooi nieuws te delen. Nu verkrijgbaar energie opslag voor thuis. 5, 10 of 20 kWh, omvormer en batterij in 1, rechtstreeks aan te sluiten op de zonnepanelen, geschikt voor buiten en bovendien voorzien van een fris modern design.

energieopslag in showhuisEnergykonnex

Energieopslag showhuis

De energieopslag in de vorm van een batterij is nu te zien in ons showhuis. Het showhuis is uitgebreid met energieopslag.  Wil je energieopslag en nog veel meer in de praktijk zien werken breng dan een bezoek aan ons showhuis.

Publicatie Noordhollands dagblad

Publicatie in de rubriek Groen van het Noordhollands dagblad op 30 juni 2020. Achtergrond over het leven en passie van oprichter Duncan Smith.

foto rapport buurtbatterijenergykonnex

Rapport buurtbatterij Heiloo

De studie naar energieopslag in de gemeente Heiloo is afgerond. De studie is uitgevoerd in opdracht van Heiloo Energie/Duurzaam Heiloo en mogelijk gemaakt door een subsidie te verstrekken vanuit de de provincie Noord-Holland. Het rapport is te downloaden op de site van Duurzaam Heiloo.

buurtbatterij Rijsenhout

Buurtbatterij Rijsenhout

Heiloo Energie heeft op 9 december 2019 een bezoek gebracht aan de buurtbatterij in Rijsenhout. Het betreft een demonstratieproject dat bijdraagt aan inzichten om de energietransitie vorm te geven. De opgedane ervaringen worden meegenomen in de voorstudie naar energie opslag in Heiloo.

duurzame huizen route 2019

Duurzame huizen route 2019

Duurzame huizen route 2019 ook weer in Heiloo. Nu met fietstocht. Onderwerpen zijn klimaatbeheersing, warmtepomp, gebouwautomatisering, bedieningsgemak en meer.

opdrachtgever energie- en gaslogging project

Energie- en gaslogging project

Op 2 juli jl. is opdracht verstrekt door Ammeraal Beltech te Heerhugowaard voor inrichting van meetsysteem ten behoeve van logging energieverbruik van gas en electra.

lezing slimme energie

Lezing slimme energie EnergyKoNneX

Heiloo Energie organiseert op 3 april een lezing over smart grids en over slim energiegebruik in en om het huis.

deelname werkgroep buurtbatterij logo Energie Heiloo

Werkgroep buurtbatterij Heiloo Energie van start

Vanaf 28/1/2019 levert EnergyKoNneX een bijdrage aan de werkgroep Heiloo Energie om een bijdrage te leveren aan initatieven die helpen aan de verduurzaming van de gemeente.

knx partner logo

KNX certificaat voor EnergyKoNneX

Op 15 november 2018 is EnergyKoNneX officieel erkend als KNX partner. EnergyKoNneX maakt hierbij uit van een wereldwijd netwerk van 82000 partners in 165 landen.