• Over ons

  • Over ons

Over EnergyKoNneX

Het traditionele energiesysteem wankelt. We willen en moeten verduurzamen. Hierdoor wekken we met elkaar enorm veel zonnestroom op. Meer dan het stroomnet aankan. Enorme prijsstijgingen en politieke instabiliteit maken dat consumenten en bedrijven niet meer vertrouwen op de bestaande energievoorziening. En terecht. Want, zijn deze prijzen wel de juiste prijzen? Wij denken dat dit anders kan. Wij willen de wereld verduurzamen door het bieden van batterijoplossingen waardoor iedereen zijn opgewekte energie kan opslaan. Zodat je zelfvoorzienend kan zijn en een eerlijke prijs betaalt voor stroom.

Onze oplossingen

Slimme energieopslagoplossingen met batterijen waardoor je de zelf opgewekte energie later kunt gebruiken op het moment dat je het nodig hebt. Dat is wat je wilt. We combineren energiemanagement met energieopslag. Daarmee ben je onafhankelijk en ben je niet overgeleverd aan de beslissingen van een netbeheerder.  En is er een stroomstoring? Je batterij neemt het over, dus je bedrijf gaat gewoon door.

Naar onze batterijoplossingen

Onafhankelijk zijn geeft een goed gevoel, voor jezelf en je doet goed in ‘t klein; je hebt regie en bent niet meer afhankelijk van krachten die je niet kunt beïnvloeden.

Ons team

EnergyKoNneX is in 2018 opgericht door Duncan Smith. Hij besloot zijn jarenlange ervaring in de scheepvaart, offshore en gebouwautomatisering in te zetten voor het verduurzamen van zijn omgeving. Eerst op kleine schaal, later steeds groter. Door zijn unieke ervaring van elektrotechniek, domotica en zware industrie heeft hij alle kennis in huis om bedrijven te ondersteunen in hun energie-uitdaging. Voor de realisatie van slimme energieontwerpen werkt hij samen met een team van energieke experts. Benieuwd naar het team? Ga naar onze teampagina.

Onze werkwijze

We focussen primair op MKB en middelgrote bedrijven. Ons aanbod batterijsystemen in combinatie met energiemanagement kan deze bedrijven helpen met bedrijfszekerheid en forse energiebesparingen. EnergyKoNneX werkt het ontwerp uit in samenspraak met de klant en realiseert dit samen met de specialisten voor een optimaal resultaat. Het startpunt is altijd een energiemeting om te kijken waar we energiemanagement op in moeten zetten. Inzicht, gemak en besparing zijn de sleutelwoorden die in elk ontwerp naar voren komen. We kijken altijd vooruit. We zetten door tot we de juiste oplossing hebben, we richten ons op samen ontwikkelen en houden elkaar scherp.

Contact

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op of kom langs in ons showhuis!

Onze kernwaarden

Deze kernwaarden zijn geen holle woorden, maar een kompas voor ons dagelijks gedrag.

logo deskundig

Deskundig

Creatief

Creatief

EnergyKoNneX, slim in energie.

Nieuws

BTW teruggaaf batterij
Energieinvesteringaftrek EIA 2024 Energieopslag Batterijen
Technische ruimteEnergyKoNneX