• Branches

  • Branches

Industrie

Als gevolg van het klimaatakkoord zal de CO2 belasting zal de komende jaren sterk toenemen. Bent u al voorbereid? Energiemetingen vormen de basis.  Meten is weten!  Grote energieverbruikers worden in beeld gebracht zodat gerichte maatregelen kunnen worden ingezet. Industrieel kan energiemeting in combinatie met gebouwautomatisering zorgen voor indrukwekkende resultaten. Toegepast in zware industrie zoals fabrieken, scheepsvaart en offshore. EnergyKoNneX beschikt over de know-how, oplossingen en het netwerk om dit voor u te realiseren.

Kantoren

Luchtkwaliteit, zonwering, temperatuurregeling, ventilatie en daglichttoetreding. Zo maar wat thema’s die van grote invloed zijn op de productiviteit en het welzijn van de medewerker. Daarbij moet ook nog worden volstaan aan de ARBO wetgeving in combinatie met de afspraken die voortkomen uit het energieakkoord. Bent u al voorbereid? Wij helpen u graag uw pand optimaal te besturen zodat werknemers zich fit voelen en maximale productie leveren.

Wonen

Klimaatbeheersing, energiebesparing, zonne-energie, warmtepompen en comfort. We zitten volop in de energietransitie en elk nieuwbouwhuis en verbouwing krijgt te maken met deze vraagstukken. EnergyKoNneX is hierin gespecialiseerd en kan u helpen met een uitgekiend geïntegreerd systeem. Gebruikersgemak, comfort en energiebesparing liggen aan de basis van elk ontwerp.