• Profiteer van gratis energie

  • Profiteer van gratis energie

Thuisbatterij Heiloo: Een batterij met een gratis energiemeter

Kies nu jouw oplossing!

Je nieuwe zonnepanelen van Thermo energie zetten zon om in besparingen. Klaar voor de volgende stap? We kunnen je nu een uniek aanbod doen voor een thuisbatterij. Hiermee benut je élke zonnestraal optimaal. En als bonus krijg je nu een energiemeter kado!

Voordelen Thuisbatterij Heiloo

  • Slim: Geld verdienen met dynamische energietarieven
  • Zekerheid: Altijd eigen stroom ook bij uitval van het net of zonnepanelen
  • Besparen: Met een batterij kun je mogelijk je aansluiting verkleinen

Alpha Ess T10

De Alpha Ess T10 Smile is een krachtige oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een 3-fase opstelling met 1 omvormer en een 8.2 kWh batterij. Dit is een prima startset. Wil je later uitbreiden? Dat kan. Dit kan tot 2 jaar na installatie. Je kunt dus eerst ervaren hoe het gaat of de investering wat verspreiden. De prijs voor een 3-fase basisset inclusief installatie exclusief btw start vanaf circa € 10.500,=. Wil je meer batterijen dan zullen we hiervoor apart offerte uitbrengen. Wil je meer details weten over de batterijset? Download dan hier de specificaties. Of neem contact met ons op.

Wat zijn dynamische energietarieven?

Bij  een dynamisch energiecontract betaal je voor je stroom de inkoopprijs op de groothandelsmarkt, de prijzen veranderen daar elke dag. Je betaalt bij energieleveranciers van dynamische energietarieven de prijs die zij zelf ook betalen. In de voorbeelden zie je het verloop van de tarieven op een dag in de winter en in de zomer.

Je ziet hier dat in de winter de stroomprijs varieert tussen €0,00 en € 0,20 cent en in de zomer het verschil tussen het laagste en hoogste moment op de dag varieert tussen de € 0,01 en € 0,43 cent. Daar kun je enorm van profiteren.

Hoe werken dynamische energietarieven in je voordeel in combinatie met een batterij?

Met dynamische energietarieven wordt elektriciteit geprijsd op basis van vraag en aanbod, waardoor consumenten kunnen profiteren van lagere tarieven tijdens daluren of als er veel energie wordt geproduceerd. De Alpha Ess (thuis)batterij maakt gebruik van geavanceerde software om automatisch energie op te slaan wanneer de tarieven laag zijn en deze weer vrij te geven wanneer de tarieven pieken.

En dan dus gratis energie?

Je wekt gratis stroom op in de zomer. Dit gebruik je voor het grootste gedeelte direct zelf.  Het overschot lever je normaal gesproken terug om te salderen (bij een variabel of een vast contract). Bij een dynamisch contract werkt dit anders.  In bovenstaand voorbeeld zie je dat als er veel stroom wordt opgewekt op 17 juli de prijzen dan juist het laagste zijn. Je kunt dit beter gebruiken in de avonduren. Het restant sla je op in de batterij.  In de winter wekken je panelen geen energie op.  Je kunt je batterij dan slim laden vanaf het net als de energietarieven laag of zelfs nul zijn!

Projecten

Inmiddels hebben we bij verschillende klanten in Heiloo en omstreken de batterij succesvol geplaatst. Hiervoor verwijzen we je graag naar de voorbeeldcase. 

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 072 – 7370402 of stuur je vraag naar [email protected]. Je kunt ook een gratis energieconsult aanvragen via https://energykonnex.nl/formulier-aanvragen-energieconsult/.

Thuisbatterij Heiloo is een samenwerking van :