• Projectaanpak

  • Projectaanpak

Project aanpak

EnergyKoNneX verbindt

Bij EnergyKoNneX draait alles om slim energiebeheer. Onze software verbindt warmte/koude installaties, elektrische systemen, opwekinstallaties en apparaten, waardoor aanzienlijke energiebesparingen mogelijk zijn. Als regisseur tussen de installatiedelen bieden wij zowel zakelijk als particulier efficiënte ontwerpen voor minimaal energieverbruik en verminderde CO2-uitstoot. De kracht zit in de perfecte samenwerking van het geheel.

Onze projectaanpak

  1. Energieconsult. In een kosteloos introductiegesprek bespreken we samen je energiebesparingsdoelen. In dit uur schetsen we een plan van aanpak om deze doelen te realiseren.
  2. Energieontwerp en offerte.   In het energieontwerp en de bijbehorende offerte nemen we de erkende energiebesparende maatregelen voor jouw bedrijfstak als uitgangspunt.
  3. Akkoord. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag.
  4. Projectplan. In het projectplan zie je de planning, stakeholders en businesscase terug.
  5. Uitvoering. Samen stellen we een projectteam samen en voeren we het project uit. Ook deelprojecten zoals energiemeting, ledverlichting en zonnepanelen.
  6. Monitoring. We blijven de energiestromen monitoren via het energydashboard en we kijken terug of de doelen gehaald zijn.

Investeringsaftrek

Wij kijken ook samen waar we met de energie investeringsaftrek  subsidie op kunnen krijgen en we wikkelen deze subsidieaanvragen ook af. Wil je alvast meer informatie over subsidies op energiebesparingsmaatregelen? Kijk dan op de pagina over energie-investeringsaftrek.