• Horeca

  • Horeca

Energieopslag horeca en evenementen

Ben je een horeca ondernemer en heb je tijdens piekuren door het gebruik van veel apparaten meer stroom nodig dan je aansluiting aankan? In veel gevallen horen wij dat netbeheerders geen grotere aansluiting toestaan. In deze gevallen kan een batterij uitkomst bieden. Energieopslag in de vorm van een accu of batterij biedt ondersteuning bij de netvraag. Je vult de batterij in de daluren en in piekuren ondersteunt de batterij in de piekvraag. Een grotere netaansluiting is in dit geval niet nodig. Je bespaart direct omdat je niet meer vastrecht hoeft te betalen voor je aansluiting. Maar nog veel belangrijker je bedrijf kan gewoon normaal blijven functioneren.

Evenement organiseren?

Wil je een evenement  organiseren maar is er beperkte stroomaansluiting aanwezig?  Krijg je geen milieuvergunning voor het neerzetten van een aggregaat? Overweeg in plaats van een aggregaat een batterij.

Praktijkvoorbeeld

Ben je benieuwd naar hoe wij een batterij inzetten in de praktijk?  Voor een horecabedrijf die zijn aansluiting niet kon uitbreiden, maar wel een grotere keuken wilde plaatsten wij een aanvullende batterij. Lees hier verder.

Interesse of meer informatie?

Ga naar de pagina over zakelijke energieopslag voor meer informatie of boek direct je adviesgesprek. We helpen graag met de oplossing.